Vásárlási feltételek

Válassza ki a versenyek közül azt amire jelentkezni szeretne, majd nyomja meg a jelentkezem gombot. Ekkor a rendszer átirányítja a fizetési felületre. Ha ön regisztrációkor nem töltötte ki a számlázási adatokat, akkor itt feltétlenül szükséges. Válassza ki az önnek megfelelő pénznemet a számlázási adatoknál, majd jelölje ki az Ön számára legoptimálisabb fizetési módot:

Helyszíni fizetés:

Helyszíni fizetés esetén a nevezési díjat a helyszínen, a verseny reggelén kell megfizetni.

Bankkártyával:

Ha Bankkártyával fizetést választja, akkor a rendelés elküldését követően automatikusan átlép a SimplePay  oldalára, mely egy magas biztonsági fokozattal ellátott fizetési oldal. Ezen az oldalon, biztonságosan megadhatja a kért adatokat. A SimplePay oldalon feltüntetésre kerül a vásárlási végösszeg és miután kitölti a kért adatokat és jóváhagyja az utalást, rövidesen levonásra kerül a bankártyájához tartozó számláról! Erről őn és cégünk is email-ben értesítést kap!

A SimplePay internetes fizetési rendszere a MasterCard illetve a VISA termékcsaládba tartozó bankkártyákkal végzett tranzakciókat számolja el. 

Kártyás fizetés esetén a versenyre való nevezés, a fizetési tranzakció befejeztével azonnal véglegesítésre kerül szoftveres úton, emberi beavatkozás nélkül.

Előre utalással:

Ha utalással fizet, kizárólag a munkatársunk által küldött elektronikus e-mail visszaigazolás után (a fizetéssel kapcsolatos további teendőket) történhet meg a kifizetés. Csak ezután tudja kifizetni a szolgáltatások végösszegét.

Utalásos fizetés esetén, a Vásárlónak egy munkanap áll rendelkezésére az összeg átutalására, ebben az esetben a versenyre való nevezés, a fizetési számlánkon történt jóváírás után 1 munkanapon belül kerül véglegesítésre, munkatársaink által.

Ha a jóváírás maximum 72 órán belül nem érkezik meg számlánkra, és nem történik meg a véglegesítés, a rendszer - email értesítés mellett - automatikusan törli nevezést.

A fizetési mód kiválasztása után, pontosan töltse ki a számlázási adatokat! A Megjegyzés rovatban a rendelésével kapcsolatos kéréseit, megjegyzéseit teheti meg, amely megjelenik rendszerünkben a rendelés leadását követően!

 Téves megrendelés:

Amennyiben rendelését tévedésből adta le, azt a leadást követően e-mailben az info@fishingfans.hu címen vagy a Kapcsolat menüpontban megtalálható telefonszámokon személyesen mondhatja le, minden következmény nélkül.

 

V.I.A Fishing Kft.

Kóny, 2018. január 24.

Támogatóink

Köszönjük támogatóinknak, hogy hozzájárulnak a Fishing Fans rendezvények sikeres megszervezéséhez és lebonyolításához.