Profess Fishing Champion 2019 selejtező Free Feeder Cup

06:00 órától gyülekező

06:30 órától megnyitó és sorsolás

07:45 órától etetés

08:00-14:00-ig verseny

14:00 órától mérlegelés, ebéd és erdeményhirdetés

A résztvevőknek kötelező a MOHOSZ tagság, a 2019. évre érvényes állami jegy megléte. A 2019-re érvényes állami jegyet a versenyzők kötelesek a versenyre magukkal hozni és azt a regisztráció során a szervezőknek bemutatni. Állami jegy nélkül a részvétel nem megengedett.

A versenyre a Fishing Fans általános szabályzata érvényes a következő kiegészítésekkel. 

A verseny rajthelyeinek sorsolása regisztrációs sorrendben történik.

A versenyző csak fenekező felszereléssel horgászhat, egy darab egyágú horoggal. A versenyen egyszerre egy darab feeder, vagy picker horgászbottal lehet horgászni. A versenyzőnek korlátlan számú botja lehet előkészítve, de egyszerre csak eggyel horgászhat. Az előkészített botok nem lehetnek előre felcsalizva, a kosarak pedig nem lehetnek előre etetőanyaggal töltve. Halfogás esetén csak akkor dobhat be a másik bottal, ha a megfogott hal már a haltartóba került. A csali bejuttatásának egyetlen megengedett módja a bottal történő dobás. A kosár kézzel való bedobása, valamint az orsóhasználat nélküli, zárt felkapókarú belendítés nem megengedett.

A horgászat során felhasználható etetőanyag mennyisége nincs korlátozva, a rendező vízterület erre vonatkozó szabályainak betartása mellett. Etetőanyag verseny közben keverőszáras fúrógéppel a horgászat zavarása miatt nem keverhető be!

Etetni kizárólag horgászbottal lehet, bármilyen típusú etetőkosárral szerelve. Ettől eltérő segédeszköz, úgymint csúzli, parittya, spomb, etetőrakéta, stb. nem használható, valamint a kézzel történő etetés sem megengedett. Etetni az etető bottal is csak úgy lehet, ha a horgászatra használt bot éppen nincs bent a vízben. 

A versenyen egyszerre egy darab horgászbottal lehet horgászni. A versenyzőnek korlátlan számú botja lehet előkészítve, de egyszerre csak eggyel horgászhat.

A versenyre a FishingFans általános versenyszabályzat érvényes. Amennyiben a tó szabályzata szigorúbb megkötésekkel rendelkezik, a tó szabályzatának rendelkezései az irányadók. 

Minden szektorban a fogott hal súlya szerint kerülnek ki a szektor helyezettjei.

A selejtezők során a legjobb 5 versenyző, valamint a legnagyobb hal fogója kerül díjazásra. Minden selejtező végén serleget kapnak a díjazottak. 

A döntőben, a nevezők számától függően,  várhatóan 1000000 Ft összdíjazás kerül kiosztásra.

Az öt szektorelső versenyző nyeri el a jogot a döntőben (2019-09-21 Zsennye Fish-Farm) való indulásra.

A horgászat során a versenyzőnek minden olyan eszközzel – pontymatrac, sebfertőtlenítő, stb. - rendelkeznie kell, amit a rendező vízterület szabályzata előír hétköznapi horgászatok során is! Dobóelőkék, horgok, horogelőkék szintén a rendező vízterület szabályzatában foglaltaknak megfelelően használhatók.


Versenyzők

Püspöki Gábor Dunakeszi
Mayer Attila Budapest
Orosz Miklós Budapest
Erdei Richárd Vámosmikola
Kovács Zsolt József Budapest
Sedon Ferenc Budapest
Szemeti Milán Rábaszentandrás
Mészáros Zsolt Dorog
Kontas Janos Tatabánya
Dániel Prikler Halászi
Molnár Marián Ekecs
Szép zoltán Esztergom kertváros
Bodor Zoltán Budapest
Lencse Ferenc
Eredmények

Támogatóink

Köszönjük támogatóinknak, hogy hozzájárulnak a Fishing Fans rendezvények sikeres megszervezéséhez és lebonyolításához.