Fishing Fans - Timár Mix Classic Feeder Kupa

06:00 órától gyülekező

06:30 órától megnyitó és sorsolás

07:45 órától etetés

08:00-14:00-ig verseny

14:00 órától mérlegelés, ebéd és erdeményhirdetés

A résztvevőknek kötelező a MOHOSZ tagság, a 2019. évre érvényes állami jegy megléte. A 2019-re érvényes állami jegyet a versenyzők kötelesek a versenyre magukkal hozni és azt a regisztráció során a szervezőknek bemutatni. Állami jegy nélkül a részvétel nem megengedett.

A versenyre a Fishing Fans általános szabályzata érvényes a következő kiegészítésekkel. 

A versenyző csak fenekező felszereléssel horgászhat, egy darab egyágú horoggal. A versenyen egyszerre egy darab feeder, vagy picker horgászbottal lehet horgászni. A versenyzőnek korlátlan számú botja lehet előkészítve, de egyszerre csak eggyel horgászhat. Az előkészített botok nem lehetnek előre felcsalizva, a kosarak pedig nem lehetnek előre etetőanyaggal töltve. Halfogás esetén csak akkor dobhat be a másik bottal, ha a megfogott hal már a haltartóba került. A csali bejuttatásának egyetlen megengedett módja a bottal történő dobás. A kosár kézzel való bedobása, valamint az orsóhasználat nélküli, zárt felkapókarú belendítés nem megengedett.

Az alapozó etetés valamint a verseny során az úgynevezett “open-end” tehát (alul-felűl nyitott feeder kosá) és a „block end” (azaz alul, vagy akár alul-felül is zárt, ismert csonti kosarak ilyenek) kosár használható. Minden ettől eltérő formájú kosár (csepp, lapos, method, bordás, stb…) használata tilos. A megengedett legnagyobb feederkosár mérete 7 x 5 cm. Olyan kosár, melynek bármely paramétere meghaladja a megengedett maximumot, nem használható. A feederkosárnak vagy az azt rögzítő bármilyen eszköznek a főzsinór teljes hosszában szabadon kell csúsznia, semmilyen fix szerelék vagy egy adott korlátozó pontig csúszó szerelék sem használható. A method-feeder technika használata tilos, tehát az etetőanyagot vagy földet, tartalmazó kosáron nem futhat keresztül a főzsinór. A feeder kosár illetve ólom a főzsinórra csak oldalról rögzíthető és kizárólag szabadon csúszó módon. A horog előke kosáron történő átfűzése, ahhoz való csomózása, vagy etetőanyagba tömése semmilyen módon nem megengedett. A horogelőke minimális hossza 50cm, és ez a hossz a zsinórhoz hajtott kosár aljától mérendő.

A csali felkínálásának módja szabadon választható, lehet horogra tűzött, hajszálelőkén, vagy csalitüskén, pelletkarikán felkínált.

Etetni kizárólag horgászbottal lehet, bármilyen típusú etetőkosárral szerelve. Ettől eltérő segédeszköz, úgymint csúzli, parittya, spomb, etetőrakéta, stb. nem használható, valamint a kézzel történő etetés sem megengedett. Etetni az etető bottal is csak úgy lehet, ha a horgászatra használt bot éppen nincs bent a vízben. 

A szektorokat külön mérlegeljük. A szektor 1 helyezettek közül a három legtöbb halat mérlegelő horgászt díjazzuk. A legnagyobb halat mérlegelő horgász is díjat kap.

A díjazottak a serlegek mellé készpénz nyereményben részesülnek, melynek mértéke függ az indulók létszámától. A készpénz nyeremény átvételéhez a helyszínen szükséges a személyazonosító és adóazonosító okmányok bemutatása.


Versenyzők

Barti Roland Kéménd
Sedon Ferenc Budapest
Sirkó Krisztián Tata
Vargyas János Mosonmagyaróvár
Juhasz zoltan
Tóth Tibor
Sulci Marian
Mechura Sándor
Szabados Zoltán Bakonysárkány
Kovács Viktor Isaszeg
Bogàr Péter Mosonmagyarovar
Dániel Prikler Halászi
Jarabek Tamas Kamenin-Kéménd
Simon Csaba Párkány
Termeczki Gábor Osli
Szemeti Milán Rábaszentandrás
Szép zoltán Esztergom kertváros
Kornélia Imreová Zeliezovce
Jan Dulai Želiezovce
Olasz Ferenc Szolnok
Püspöki Gábor Dunakeszi
Beke Zoltan Zemianska olca
Eredmények

Támogatóink

Köszönjük támogatóinknak, hogy hozzájárulnak a Fishing Fans rendezvények sikeres megszervezéséhez és lebonyolításához.